Rawatan Kesuburan | Prosedur IUI Kali Ke 2 di LPPKN

Pada 8 August 2007, kami ke LPPKN Jalan Ipoh lagi. Kali ini Doktor Komathy bagi dos Gonal-f yang lebih rendah iaitu 3 kali suntikan berbanding 5 sebelum ini.

Ultrasound untuk check saiz telur dilakukan pada 15 August. Saya ada 3 telur yang besar dan matang!

Semasa IUI pertama.. doktor ambik masa agak lama untuk tentukan saiz dan kematangan telur. Tetapi kali ini segalanya berjalan lancar dan pantas. Adakah ini tanda yang baik?

Saya menjalani prosedur IUI di LPPKN pada 17 August 2007. Saya rasa macam kali ini lagi sakit daripada IUI yang pertama. Tapi lain orang lain pengalamannya. Mungkin bagi orang lain tidak sakit macam saya.

Sebab orang sebelah saya tak ada bunyi pun masa prosedur IUI dia. Tapi saya pulak bising cakap sakit ha ha!

Mungkin sebab saya agak panik bila peralatan IUI dimasukkan dalam kemaluan. Memang tak berapa best bila besi dimasukkan dalam tu.

Selepas berehat selama 20 minit saya dibenarkan bangun. Terdapat sedikit pendarahan yang dikatakan biasa berlaku setelah prosedur IUI. Nasib baik saya bawa panty liner.

Doktor bagi MC satu hari.

 

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *