Rawatan Kesuburan | 6 Telur Matang!

Pada 15 Jun 2007, kami berjumpa Doktor Komathy di LPPKN untuk prosedur ultrasound. Teruja bila doktor scan dan nampak 4 biji telur yang bulat dan besar dalam kilang telur saya. Ada 3 di sebelah kanan dan 1 di kiri.

Tapi telur-telur tersebut belum cukup matang untuk disenyawakan. Jadi kami kena datang semula untuk scan pada 18 Jun. Doktor Komathy juga berikan dos tambahan untuk suntikan Gonal-f.

Pada 18 Jun 2007 kami ke LPPKN untuk scan telur. Seronoknya bila doktor kata ada 6 biji telur matang!

Tetapi sebab makmal LPPKN tutup dalam bulan Jun untuk kerja pembaikan maka bulan itu kami tidak dapat buat IUI. Kami boleh cuba secara semulajadi dulu.

Saya diberikan satu lagi suntikan HSG Pregnyl untuk melepaskan telur-telur matang dari folikel ovari. Suntik bawah pusat tu!

Kos 13 June 2007 = RM15 (visit & ultrasound)
Kos 18 June 2007 = RM58.60 (visit, ultrasound & injection)

Doktor Komathy menasihatkan kami untuk bersama selama 3 hari berturut-turut bermula malam hari seterusnya.

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *