Mengandung | Mengesahkan Kehamilan

Kami ke LPPKN lagi untuk membuat ujian air kencing. Appointment telah dibuat selepas prosedur IUI iaitu jika tidak datang haid untuk bulan itu saya kena datang LPPKN hari ini.

Selepas dapat nombor giliran saya di duruh ke tingkat 10 untuk buatUrine Pregnancy Test (UPT). Tapi tingkat 10 kelihatan bersepah-sepah macam kena tinggal. Tak ada orang kelihatan. Jadi.. kami pergi ke tingkat 2 untuk makan.

Kami pergi semula ke tingkat 10 dan keadaan masih sama. Tak ada orang. Nasib baik kami nampak ada loceng di kaunter.

Saya disuruh kencing dalam bekas dan ujian kehamilan di buat. Sudah tentulah positif. Kami dah buat UPT sendiri kat rumah.

Kami bawa result ujian air kencing ke tingkat 6 dan berikan pada nurse. Terkeju saya bila semua nurse dengan gembira mengucapkan tahniah!

Doktor Komathy pun ucapkan tahniah dengan senyuman yang lebar. Dia bagi saya Folic Acid dan Duphaston untuk dua minggu.

Sekarang saya sudah disahkan mengandung!

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *