Gambar Scan Bayi Dalam Kandungan | Imbasan Bayi Pada 11 Minggu

Semalam saya ada appointment dengan Doktor Komathy di LPPKN. Nak check perkembangan baby.

Nurse ambik rekod berat badan, tekanan darah dan darah untuk blood test. Saya diminta ke tingkat 10 untuk hantar bekas darah kepada makmal. Saya juga kena buat ujian air kencing.

Keputusan ujian darah menunjukkan saya ada anemia ~ jumlah hemoglobin saya adalah 1o *paras normal ialah 11 ke atas*.

Kemudian saya kemabli ke tingkat 6 untuk berikan result blood test pada nurse. Doktor Komathy buat imbasan bayi melalui vagina *vaginal scan*. Nurse kata vaginal scan lebih tepat dan sesuai untuk usia kandungan bawah 12 minggu. Kalau buat scan kat perut susah nak nampak.

Seronoknya bila tengok baby dah membesar dari 1.34 cm bulan lepas kepada 5.5 cm!! baby dah mula bergerak aktif ~ menendang dan menggerakkan tangan!

Doktor Komathy berikan saya Duphaston dan multivitamin Obimin. Saya kena makan Duphaston sehingga usia kandungan 5 bulan.

Doktor Komathy akan pantau saya untuk dua bulan lagi sebelum keluarkan surat rujukan kepada mana-mana hospital pilihan saya.

 

Forever Living Malaysia
PERHATIAN: Produk ini boleh didapati dari Pengedar Forever Forever Living Products yang sah, atau boleh BELI ONLINE, atau anda boleh JADI AHLI untuk dapat diskaun 15%! Daftar ahli hanya RM105 & dapat FREE 1x Aloe Vera Gel.

Anda boleh BELI ONLINE dari mana2 lokasi di Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Czech Republic, Spain, United Kingdom, Greece, Northern Ireland, Ireland, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Philippines, Portugal, Singapore, Slovak Republic, United States and South Africa. Produk akan dihantar terus kepada alamat anda di negara tersebut!

Beli Produk Forever Living Online
Jika anda berada di mana2 negara yang tersenarai di bawah, anda boleh BELI ONLINE dengan klik pada bendera negara berkenaan. Jika negara anda tidak tersenarai, sila hubungi saya dengan mengisi borang ini. Saya akan hubungi anda secepat mungkin.
Australia Forever Living Products Buy Online Czech Republic czec-republic Netherlands Netherlands New Zealand New Zealand Slovac Republic Slovak Republic   Belgium Belgium Spain Spain Ireland Ireland Philippines Philippines United States United States Canada canada United Kingdom United Kingdom Luxembourg Luxembourg Portugal Portugal South Africa South Africa Cyprus Cyprus Greece Greece Malaysia Malaysia Singapore Singapore
 

DISCLAIMER: Pernyataan dalam laman web ini adalah pendapat penulis, berdasarkan pengalaman peribadi menggunakan ALoe Vera, pengalaman orang lain dan hasil pembacaaan dari buku, majalah dan laman web lain. Produk yang dibincangkan tidak bermaksud untuk mendiagnos, merawat atau mencegah penyakit2 tertentu. Anda disarankan berbincang dengan doktor jika mengalami apa2 masalah kesihatan atau sebelum memutuskan untuk mengambil supplemen dari Aloe Vera dan lain2.

Forever Living Malaysia
BUSINESS PARTNER DIPERLUKAN SEGERA!
Forever Living Products Malaysia - Singapore - Brunei


Modal mula dari RM1,550 -RM1,800 sahaja. Dapat 20+ produk pada harga ahli. Next belian diskaun/untung 35%! Boleh taja ahli. Yang *BETUL2 SERIUS NAK BISNES* sila isi borang di http://KhasiatAloeVera.com/ahli
Saya akan hubungi anda secepat mungkin!
http://BisnesAloeVera.com
http://rosibrahim.flp.com

Nama anda akan disenarai sebagai business partner team #AloeVeRos di laman web KhasiatAloeVera.com.

Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama Forever Living. Ameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *